La policia britànica investiga la mort de la tiktoker Brianna Ghey

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 06:00
Brianna Ghey, la tiktoker transsexual de 16 anys, ha aparegut morta aquest cap de setmana a un poble proper a Warrington. La policia britànica està investigant el cas i no descarten que hagi estat un crim d'odi.

El passat dissabte es van detenir a dos adolescents de 15 anys sospitosos d'assassinat. La policia ha assenyalat que inicialment no hi havia cap prova que suggerís que les circumstàncies de la mort de la tiktoker estiguessin relacionades amb l'odi, però després d'interrogar als dos sospitosos estan examinant tots els possibles motius.


"S'estan explorant totes les línies de recerca, incloent-hi si es va tractar d'un crim d'odi", ha afirmat la policia de Cheshire. "Si us plau, continueu evitant les especulacions online i sigueu cautelosos a l'hora de compartir informació errònia relacionada amb aquest cas", ha afegit.

El dimarts es va celebrar un homenatge a Grey i la seva família va assegurar que era "forta, intrèpida i única en la seva espècia". A més, el grup de campanya LGBTQ Stonewall UK també ha volgut compartir unes paraules: "Els nostres pensaments estan en Brianna Ghey, una jove trans, i els seus éssers estimats, després del seu tràgic assassinat a Cheshire".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: