Nova polèmica amb ElXokas: què ha passat?

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 06:00
ElXokas ha tornat a protagonitzar una polèmica després de comentar el gran canvi físic que ha fet Alexelcapo.

Va ser el mateix Álex qui va publicar imatges seves amb l'abans i el després del seu físic. A les fotos es podia observar que el youtuber havia perdut molt de pes i molts el van acusar de grassofòbia i de fer que moltes persones grasses odiessin el seu cos.

 
Davant d'aquestes acusacions, ElXokas va sortir en defensa del youtuber i va dir: "Crec que anomenar grassofòbia del que riuries en el teu passat perquè has millorat en el teu present és una estupidesa. Pots estimar-te tot el que vulguis estant gras".

El streamer va donar la seva opinió a un directe de Twitch i va acabar perdent els papers davant de tots aquells que li duien la contrària. ElXokas estava convençut que qui no s'aprima és perquè no vol i que la majoria de persones que estan grasses és perquè no fan exercici.
 
"La major part de la gent que voleu canviar el vostre físic i no ho feu és perquè sou uns indisciplinats i uns ganduls de merda, aquest el problema que teniu. No és cap malaltia, ni res genètic. El 90% és perquè sou uns ganduls de merda. Podeu donar la culpa a qui vulgueu, però la realitat és la que us estic dient jo aquí. Sou uns indisciplinats i, per això, no conquisteu objectius", va dir enfadat el streamer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: