Aquesta famosa tiktoker parla sobre com és tenir alopècia amb 17 anys

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 06:00
L'Olivia Mcveigh és una noia que va ser diagnosticada d'alopècia amb tan sols 17 anys. Ara en té 24, viu a Irlanda del Nord, i comparteix contingut a TikTok per inspirar a totes aquelles persones que s'estan enfrontant a una situació similar.

La jove és maquilladora i creadora de contingut a les xarxes socials. Allà comparteix vídeos sobre com pentina el seu cabell natural i també les seves perruques, les quals està molt feliç de portar perquè "són més maques del que mai va ser el meu cabell".

 
@oliviamcveigh Nothing I love more than my wigs 💗 #alopecia #wigwearer #fakehair #hairloss #androgenicalopecia #wigsuk #humanhairwig #wigtok #alopeciacommunity #iwearhair #hairthinning #thinninghair #thinhair #wighair ♬ original sound - Spruce Banner

Segons ha explicat a les xarxes, li van diagnosticar alopècia endogenètica i, com moltes persones, va saber veure la part positiva. Perdre cabell la va ajudar a guanyar confiança en ella mateixa: "He acceptat que el meu cabell no torna a créixer i no busco cap tractament per a ell. He acceptat que és el que sóc", diu orgullosa.


A més, explica que "la meva pèrdua de cabell és incurable i progressiva, així que passarà i ho acceptaré. Ara faig servir una perruca cada dia". I afegeix: "Perdre el meu cabell m'ha donat molta més confiança i he acceptat qui sóc. M'estimo per mi mateixa".
 
@oliviamcveigh One for my alopecia angels ☁️ feeling not good enough is always something I struggled with on my hair journey 🤍 #alopecia #androgenicalopecia #hairloss #alopeciaacceptance #hairlossjourney #alopeciaawareness #valentines #goodenough #wearinghair #biohair #wigwearer ♬ original sound - 🎵<3

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: