Aquesta famosa cantant acaba de ser mare per primera vegada

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 06:00
La María Isabel, guanyadora d'Eurovisió Junior 2004, acaba de ser mare per primera vegada. La seva filla va néixer ahir 14 de febrer, el dia dels enamorats, i la cantant ho va anunciar molt emocionada a les xarxes socials.

El nom que ha escollit per la seva filla, juntament amb el pare, Jesús Marchena, ha estat Daliana. És un nom molt poc comú i, de fet, segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística (NIE), només hi ha 26 dones amb aquest nom a Espanya i la mitjana d'edat són 27 anys. Per tant, es tracta d'un nom molt especial.
 

Els pares no s'han pogut resistir a penjar una foto de la nounada on se li poden veure les mans i el nas. És una foto molt tendra que va acompanyada del seu nom i la data de naixement.

La imatge ha rebut molts comentaris de felicitat com el d'Antonio José, que diu "Felicitats amiga. A gaudir molt m! Petons per a tots" o el d'en Mario Vaquerizo que diu: "Enhorabona preciosa meva, mil petons als tres".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: