Estant junts aquest exconcursant d'OT i aquesta actriu?

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 09:41
El 2023 està sent un any de ruptures, però també de noves parelles. Precisament fa uns dies, Laura Fa i Lorena Vázquez en el seu podcast Mamarazzis donaven a conèixer una nova relació: la d'Alfred García i María Hervás.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alfredgarcia (@alfredgarcia)



Segons explicaven les periodistes, el cantant i l'actriu han estat vistos passejant junts diverses vegades i també se'ls ha vist fent-se petons en públic. Cal dir que de moment cap dels dos ha confirmat la notícia, per tant, caldrà esperar per saber si és certa o només són rumors.

 
@el_periodico La nueva novia de Alfred García #mamarazzis #alfredgarcia #mariahervas #salseoentiktok #cotilleos #famoseo #nuevasparejas ♬ sonido original - El Periódico

El que sí que sabem és que tant l'Alfred García com la María Hervás estan vivint una molt bona època a nivell professional. El cantant va ser un dels artistes més destacats al Benidorm fest, tot i que finalment la seva cançó no va aconseguir guanyar. La primera posició va ser per Blanca Paloma amb el seu Eaea.

Pel que fa María Hervás, es va fer coneguda pel seu paper a la mítica sèrie La que se avecina, i ara està triomfant amb Machos Alfa, una de les produccions més vistes a Netflix.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: