Aquesta famosa influencer confessa que (de moment) no tindrà més relacions sexuals

per Redacció, el 17 de febrer de 2023 a les 06:00
La influencer Marina Years ha estat més d'un mes desapareguda a les xarxes socials perquè no estava passant per un bon moment.

Com ha explicat al seu TikTok, "vaig tornar a tenir una altra experiència en l'amor, aquesta vegada amb feina pel mig, em volien fer signar un contracte que ja explicaré més endavant que va ser horrible. Era bàsicament un contracte esclau en què m'havia de dedicar a la música jo crec que de per vida, era com donar-li la mà al diable".

 
@marinayers Tantas cosas que ni si quiera os conté después de todo lo que me pasó en México 🇲🇽 y como he llegado hasta aquí, que finalmente lo haré no se si por YouTube o por donde 🤲🏼😁 #Coran #misalvacion ♬ Ya Adheeman - Ahmed Bukhatir

Després d'aquesta experiència, la influencer declara que ha decidit començar a llegir l'Alcorà. "Quan estava amb aquesta persona vaig començar a parlar-li de l'Alcorà i vaig començar a resar de manera normal, de manera cristiana diguem-ne, però com que em sentia tan malament per dins vaig començar a interessar-me més en la religió de l'islam una altra vegada. És el millor que m'ha passat a la vida, no puc estar més feliç, és que ploro de la felicitat de tot el bé que m'està fent pregar els meus cinc cops al dia".


I, pel que fa a l'amor, té clar que no tindrà més relacions sexuals fins al matrimoni: "El proper haurà d'esperar moltíssim temps si vol mantenir relacions amb mi, tenir alguna cosa amb mi, hauré de conèixer la seva família, hauré de veure que és una persona decent, m'haurà de tractar super bé durant anys per poder arribar a aquest estat on primer em caso amb ell i després tinc relacions", assegura.
 
@marinayers Respuesta a @🔥VoDLaVoz Oficial🔥 #matrimonio #islam ♬ sonido original - Marina Yers

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: