Logotip de Adolescents.cat

Una actriu de «La Casa de Papel» denuncia que un productor li va proposar un trio als Feroz

per Redacció, el 17 de febrer de 2023 a les 09:09
L'actriu Itziar Ituño, que interpreta Raquel Murillo a la popular sèrie "La casa de Papel", assegura que el productor Javier Pérez Santana, en llibertat amb càrrecs després de ser denunciat per una presumpta agressió sexual a l'actriu Jedet als Premis Feroz, també li va proposar un trio a ella. "Al principi vaig pensar que era el típic borratxo llimac que no coneixia de res", ha explicat en una entrevista a Europa Press.

"Em sembla un insult que passés això, perquè la gala havia estat trencadora", ha lamentat, alhora que ha compartit que li sembla correcte "que s'hagi vetat aquesta persona per a premis posteriors perquè no surti gratuïta la cosa".


Ituño ha elogiat el protocol dut a terme per l'organització i ha aclarit que es tracta d'un "problema social" i no de res concret de la indústria. "Potser abans no érem tan conscients que això cal aturar-ho i tallar-ho de forma radical", ha indicat.
 


La veu d'Itziar Ituño se suma a altres persones que també han reconegut que van patir assetjament durant la festa. El director de cinema Marc Ferrer, conegut per pel·lícules com "'Corten!", va assegurar al seu compte d'Instagram que Javier Pérez Santana no parava de fer petons a la boca i al coll i tocar el cul. "Amb mi va estar així en dues ocasions durant tota la nit. I tota l'estona preguntant-me què havia de fer per ficar-se al llit amb mi", ha denunciat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: