Detingut un home a Catalunya acusat d'agredir sexualment més de 100 persones

per Redacció, el 17 de febrer de 2023 a les 12:42
La policia espanyola ha detingut a Reus (Tarragona) un presumpte agressor sexual que tenia en la seva possessió 13.865 arxius de contingut sexual i que va extorquir almenys 115 dones -algunes d'elles menors d'edat- després de mantenir contacte amb més de 500 persones.

Segons un comunicat emès aquest divendres, els agents han registrat el seu domicili i hi han trobat 2.412 vídeos pornogràfics, 11.275 fotografies i 178 vídeos sexuals on també s'hi poden veure nens. Per aconseguir el contingut, l'home suposadament contactava amb les víctimes fent-se passar per una altra persona i aconseguia filmacions íntims que després amenaçava de compartir amb el seu nucli proper per exigir més material.


La policia va impulsar la recerca arran de la denúncia d'una nena menor d'edat resident a Portugal i, en identificar les víctimes, va localitzar cinc d'elles en municipis espanyols i, a la resta, majoritàriament a Llatinoamèrica. A l'acusat, se li imputen els delictes de corrupció de menors, agressió sexual, coaccions, descobriment i revelació de secrets, i fonts policials han informat a Europa Press que ja van detenir a l'home el 2018 per delictes smiliars.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: