Romantitzar la vida és tan bo com sembla?

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 06:00
Cada dia són més les persones que se sumen a la tendència de romantitzar la vida. De fet, si obres les xarxes socials, segur que et trobes com a mínim un vídeo d'algú que intenta donar-li un toc més romàntic a tot el que fa en el seu dia a dia, sigui fer-se l'esmorzar o passar-se 6 hores a dins una classe.

Com explica Ashley Ward al seu TikTok, "es tracta de ser positiu sobre les coses que ofereix la vida, no importa que la circumstància sigui la que et vas imaginar o no". I és que assegura que "no pots controlar tot a la teva vida, però sí que pots controlar com veus la teva situació" i que romantitzar la vida t'ajuda a apreciar tot allò bo que tens.


Però, com indica la psicòloga Aurora Gómez, cal no oblidar que a vegades passen coses dolentes i que no tot està en les teves mans. Romantitzar la vida no canviarà la teva realitat. Potser la fa més interessant a ulls dels altres, però no millorarà les coses. Així doncs, tot i que la psicologia té molts beneficis, no solucionarà els teus problemes.

El que realment caldria fer és intentar apreciar totes les coses bones que ens rodegen, però sense oblidar que hi ha fets que ens preocupen. "L'ansietat no és dolenta, serveix per a alguna cosa. És cert que potser no tenim prou eines per calmar-la, però apareix perquè hi ha una amenaça, i romantitzar la teva vida no és la solució. Més aviat funciona com una tècnica d'evasió", afirma.


Per tant, cal ser conscient que aquesta tendència el que fa és crear una imatge distorsionada de com és el dia a dia d'una persona. Així que recorda: cap vida és perfecte i cap tendència farà que ho sigui.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: