6 sèries de misteri que no et pots perdre

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 06:00
Si t'agrada el misteri, avui et portem 6 sèries que no podràs deixar de veure:

 


Versió sense playbuzz
'¿SABES QUIÉN ES?' (Netflix)
La seva mare, una dona amb una vida tranquil·la, mai no ha guardat cap secret a la seva filla, però ¿amagar la veritat no és també mentir? Tot canvia radicalment quan, després d'un succés força violent, la noia descobreix un costat de la seva mare molt diferent i que, per descomptat, desconeixia.

'SOSPECHOSO' (Movistar Plus+)
El veterà policia DI Vince Ruiz i la seva jove companya DS Riya Devi investiguen l'estranya mort d'una jove. Com a autor d'èxit, l'opinió del psicòleg Joe O'Loughlin està molt sol·licitada i quan es troba amb el sergent Devi es mostra disposat a oferir la seva ajuda. Però, a mesura que avança la investigació es demostra que en Joe potser coneix la víctima molt millor del que diu, cosa que provoca que totes les sospites recaiguin sobre ell. A més, a en Joe li acaben de diagnosticar la malaltia de Parkinson, cosa que podria explicar-ne el comportament.

'MARE OF EASTTOWN' (HBO Max)
Winslet interpreta Mare, una detectiva d'una petita localitat de Pennsylvania (la típica on tothom es coneix) que lluita per mantenir la seva vida a la superfície en el terreny familiar. Mentre investiga la mort d'una noia, veurà com la seva vida es va esfondrant al seu voltant.

'MANIFEST' (Netflix)
Quan el vol 828 de Montego Air aterra de manera segura després d'un vol turbulent però de rutina, la tripulació i els passatgers se senten alleujats. Tot i això, encara que per a ells han passat poques hores, el món ha envellit cinc anys i els seus amics, famílies i col·legues, després de plorar la seva pèrdua, han perdut l'esperança i estan intentant seguir endavant. Ara, davant de l'impossible, a tots se'ls dóna una segona oportunitat. Però, a mesura que s'aclareixen les noves realitats, s'enfronten a un misteri més profund i alguns dels passatgers aviat s'adonen que poden estar destinats a alguna cosa més gran del que alguna vegada van creure possible.

'LOS CRÍMENES DE FJÄLLBACKA' (Filmin)
Erica es troba al fotògraf Stigge assassinat al seu estudi, per això ara ella no pot deixar de tenir interès en la investigació de la mort. Per la seva banda, Patrik i els seus col·legues de la policia es qüestionen si Stigge era l'home vell dolç que semblava ser. 

'SHERLOCK' (Amazon Prime Video)
Ubicada al Londres del segle XXI, la sèrie segueix els passos de l'excèntric detectiu Sherlock Holmes amb el seu company el doctor John H. Watson, a la recerca per resoldre els brutals crims que es van desenvolupant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: