Busquen una noia de 17 anys desapareguda diumenge a Barcelona

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 08:47
Els Mossos d'Esquadra demanen l'ajuda ciutadana per trobar una noia desapareguda aquest cap de setmana al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

Es tracta d'una adolescent de 17 anys que va desaparèixer aquest diumenge. Segons la descripció de l'avís, la noia, que es diu Jessica, és morena, té els cabells curts, i fa 1,69 metres d'alçada. Com a característica destaquen que porta diversos pírcings. L'últim cop que la van veure anava vestida amb uns texans blau clar, amb estrips als genolls, i un jersei granat.


 


Qualsevol persona que l'hagi vista o tingui informació d'on es troba o on pot haver estat, ho pot comunicar a través del 112.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: