Logotip de Adolescents.cat

La polèmica entre Sebastián Yatra, Aitana i Tini Stoessel: què està passant?

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 06:00
Tini Stoessel acaba de llançar la seva cançó 'Las Jordans', que pertany al seu nou disc 'Cupido', i molts creuen que la seva lletra està dedicada a en Sebastián Yatra, la seva exparella, i l'Aitana.

Una de les frases que ha fet pensar això és: "Tot el món preguntant: qui és ella? Més dura, més solta, més bella. Vas arribar, però ella va marxar ja, no, no, no. No vull saber si m'estranyes o si t'ha avorrit la d'Espanya".




Tot i que tindria sentit que amb "la d'Espanya" es referís a l'Aitana, molts ho posen en dubte, ja que els rumors sobre que estan junts són molt recents. Així i tot, alguns afirmen que l'any 2019 en Sebastián Yatra i l'artista podrien haver tingut alguna cosa més que una amistat, quan ella encara estava amb en Miguel Bernardeau i ell amb la Tini.


Però l'Aitana no ha estat l'única noia espanyola que ha passat per la vida del cantant, sinó que el cantant també va tenir un petit romanç amb l'actriu Clara Galle, la protagonista del videoclip "Tacones Rojos". Per tant, la lletra també podria estar parlant d'ella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: