Crisi entre la parella d'influencers més famosa d'Instagram?

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 09:47
Chiara Ferragni i Fedez, el matrimoni italià més famós del moment, podrien estar en crisi, segons asseguren diversos mitjans de comunicació. Els rumors van començar fa uns dies, durant el festival de San Remo. I és que en una de les actuacions es va produït el que seria el desencadenant del seu distanciament: un petó entre Fedez i l'artista Rosa Chemical.

Rosa Chemical, que havia interpretat la seva cançó Made in Italy, va baixar fins al públic per a ballar amb Fedez i el va fer pujar a l'escenari, on es van fer un petó que es va convertir en viral:

 
Després d'aquell moment, les càmeres van captar una baralla entre Chiara Ferragni i Fedez en la qual es pot veure com, aparentment, estan discutint sobre l'escenari.

 
Pocs després, per Sant Valentí, els paparazzi van fer fotos al matrimoni sortint a sopar, però en les imatges es pot observar certa tensió entre ells, fet que augmentar els rumors de crisi.
 
El que realment ha cridat l'atenció, però, és que fa una setmana que Chiara i Fedez no publiquen res l'un de l'altre en els seus perfils d'Instagram, quan normalment sempre comparteixen contingut junts.

A tot això se li suma la story que Fedez va publicar al seu perfil i que va esborrar al cap de poc. Era una frase d'una cançó seva que deia: "El teu la mia calamita, io la tua calamità" que vol dir el següent: "Tu el meu imant, jo la teva calamitat".

  A més a més, la premsa italiana ha confirmat que Fedez i Chiara han demanat que els enregistraments del seu documental 'The Ferragnez 2' s'aturin. Es tracta d'una petició força sorprenent tenint en compte que la segona temporada s'havia d'estrenar aquest maig.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: