Aquesta famosa model i Bad Bunny estan sortint?

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 06:00
Cada dia són més intensos els rumors sobre una possible relació entre en Bad Bunny i la Kendall Jenner.

Tot va començar quan en Bad Bunny va ser vist petonejant-se amb una "model soltera" al club privat The Bird Streets Club a West Hollywood. Les males llengües asseguren que es tractava de la Kendall Jenner, i tot apuna a que podria ser així.


De fet, algunes fonts asseguren que després del petó, la model va sortir del club i es va pujar a un cotxe mentre es tapava la cara amb un mocador per no ser identificada. Poc després va sortir en Bad Bunny i va pujar a un altre cotxe.

Però això no és tot, sinó que una altra font va comunicar al mitjà The U.S. Sun que la Kendall i en Bad Bunny van estar junts per segon cop, el dijous a la nit, sopant amb en Justin i la Hailey Bieber a Nobu Malibu.


Tot i que probablement es tractava d'una doble cita, en Bad bunny va sortir per separat per tal d'evitar que els fotògrafs el captessin amb la model. "Sembla que ella estava intentant evitar els paparazzis, i ell es va escapar", va dir la font.

De moment cap dels dos s'ha pronunciat davant dels rumors, però sembla que no tots els fans estan feliços amb la notícia.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: