Una jove de 21 anys assegura ser Madeleine McCann, una nena desapareguda el 2007

per Redacció, el 21 de febrer de 2023 a les 06:00
Una jove polonesa de 21 anys assegura que és Madeleine McCann, la nena que va desaparèixer al sud de Portugal l'any 2007.

La noia, que es diu Julia, ha creat un Instagram amb el nom "iammadeleinemccan" amb l'objectiu d'arribar als seus pares i poder fer-se una prova d'ADN. Ella assegura que té proves que demostren que pot ser la Madeleine, però que la policia no li ha fet cas i que per això ha decidit actuar a través de les xarxes socials.


Segons explica, hi ha diverses coses que la fan sospitar sobre la seva identitat. D'una banda, els seus pares mai li han volgut parlar del seu passat i tampoc li han volgut donar una còpia del seu certificat de naixement. A més, assegura que recorda estar a un poble de costa quan era petita i viure una situació traumàtica, la qual ha oblidat.

D'altra banda, ha compartit fotografies on mostra la seva semblança física amb la Madeleine. Ells ulls, per exemple, poden ser la clau, ja que l'ull dret de la menor presentava un coloboma a l'iris, igual que la Julia.

 

Tot i que la Julia està segura del que diu, ni la policia britànica ni la polonesa creuen que hi hagi una possibilitat que ella sigui la Madeleine. Fins i tot, molts dels seguidors que està guanyant a les xarxes socials comenten que no li veuen cap semblança amb la menor, tot i que sí que confien en el fet que sigui una noia desapareguda que està intentant descobrir la seva identitat.

En tot cas, des que la nena va desaparèixer la policia ha treballat amb moltes teories i l'alemany Christian Brueckner, que actualment es troba a la presó, va ser assenyalat com el principal sospitós de la seva desaparició. De fet, l'any passat van trobar fibres del pijama de la Madeleine a la seva furgoneta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: