L'Anuel AA i la Karol G tornen a estar junts?

per Redacció, el 21 de febrer de 2023 a les 06:00
Des que Anuel AA va anunciar la seva separació amb Yailin, els seus fans estan esperant una possible reconciliació amb Karol G, la seva exparella.

Va ser el mateix artista qui va comunicar que ja no era parella de la seva dona i futura mare de la seva filla: "Jo i la mare, ja no estem junts. Ella està embarassada i podem tenir una família sota el mateix sostre, però per coses de la vida, no estem junts".


Hi ha algunes persones que creuen que el motiu d'aquesta sobtada ruptura, pocs mesos abans de convertir-se en pares, ha estat la Karol G. I és que el 15 de febrer va ser l'aniversari de l'artista i poc després es va filtrar un vídeo on apareix l'Anuel AA celebrant-ho amb ella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)


Per ara no se sap si només són amics o si hi ha alguna cosa més entre ells, però el simple fet de veure'ls junts ha fet molt feliços als seus fans.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: