7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
Vam anar amb la família del meu nòvio a passar un cap de setmana. Jo no volia tenir relacions aquell cap de setmana per respecte a la seva família. Només arribar ho vam fer a la cuina mentre tots estaven al menjador. Em va donar massa morbo fer-ho allà amb la porta oberta i tot.

Noia, 17 anys
Quan era més jove, deia que mai m'agradaria fer sexe oral a un noi, però ara, si no ho faig abans de follar no soc persona... Soc l'única a qui li agrada més que estigui mullada la p*lla?

Noia, 15 anys
La mare d'un amic meu, abans d'estar amb el que és el seu pare, va tenir una altra parella. Resulta que aquesta antiga parella és el nostre tutor d'aquest any. El meu amic nota que el profe li té mania i no sap per què. El pitjor és que al dia de famílies el profe va intentar tirar-li la canya a la mare.

Noia, 14 anys
El tema és que fa uns dies em va comença a parlar un nen que abans estava amb una amiga meva. Jo no he dit res a ningú perquè no vull perdre l'amistat, però amb aquest nen cada nit fem videotrucada i sempre acabem dient-nos coses guarres per acabar masturbant-nos. La veritat que mai m'havia passat i em posa molt.

Noi, 14 anys
Un dia vaig anar a casa d'un amic a l'estiu i estàvem molt calents, cosa que va derivar a què ens féssim palles mútuament a la piscina i a la seva habitació. Ja no parlem d'això i sóc hetero.

Noi, 16 anys
L'any passat vaig tenir una companya de classe que a vegades es prenia massa confiances i m'acariciava i em feia bromes sexuals. Jo em posava com una moto i encara em venen ganes de masturbar-me cada dia pensant ella.

Noi, 16 anys
Fa molt de temps que parlo amb un noi i sempre volia esperar-me a perdre la virginitat amb ell. El què passa és que un dia a l'institut vaig anar al lavabo i hi havia un noi que em posa molt. Segons ell és hetero, però no sé com vaig acabar menjant-li la polla i es va córrer en la meva boca, també em va follar pel cul. No sé com sentir-me perquè el primer cop mai s'oblida, i va ser amb un "hetero" i als lavabos de l'insti. Encara em parlo amb aquell noi i ens veurem, però crec que em penedeixo de no haver esperat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: