TMB retirarà el polèmic anunci de KFC ple de faltes d'ortografia

per Redacció, el 21 de febrer de 2023 a les 09:15
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat que retirarà el polèmic anunci de Kentucky Fried Chichen (KFC) ple de faltes ortogràfiques i incorreccions llingüístiques que es pot veure en els autobusos des d'aquest diumenge. "No és un pa tumaca però també estic ric" diu. 

Amb aquest anunci, la cadena de menjar ràpid volia apropar-se a la societat catalana fent referència a la cultura del territori, però ha aconseguit l'efecte contrari. Centenars d'usuaris s'han queixat de la polèmica promoció i TMB s'ha vist obligada a reaccionar de pressa i anunciar que serà retirada la nit d'aquest dilluns de tots els combois, segons ha avançat La Tarda de Catalunya Ràdio.

 
L'anunci, a banda de referir-se al pa amb tomàquet com a "pa tomaca", tradueix de manera errònia la paraula "rico" per "ric". En català, el terme correcte seria "bo". A més, l'accent de "també" hauria de ser tancat i en canvi, en l'anunci, és obert.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: