Crítiques a aquesta famosa influencer per llançar aquest producte per a la vagina

per Redacció, el 21 de febrer de 2023 a les 06:00
L'empresària i influencer Kourtney Kardashian ha llançat unes gominoles que asseguren proporcionarte una "vagina de revista", amb olor i gust de caramel.

Les gominoles duen el nom de "Lemme Purr" i formen part de la seva línia de salut "Lemme". Tot i que hi ha persones a qui els ha semblat una idea divertida, d'altres l'han acusat de misogínia, ja que el producte comunica que hi ha un problema en les vagines i que fan pudor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lemme (@lemme)


"La salut vaginal és una part tan important del benestar general d'una dona (i no se'n parla prou), per això estem tan emocionats de llançar això! Dona a la teva vagina el dolç plaer que es mereix (i converteix-te-la en un dolç) plaer). Ja saps el que diuen... ets el que menges", diu la campanya publicitària.


El producte assegura preservar la salut vaginal, però alguns ginecòlegs s'han pronunciat i han titllat la idea com a "ridícula" i "masclista". No hi ha res de dolent en l'olor de la vagina perquè, com expliquen, aquesta es neteja sola. Així doncs, el producte "distorsiona la imatge del nostre cos i fa que les dones sentin que alguna cosa va malament amb elles", indica la ginecòloga de Carolyn Moyers.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: