Els beneficis de passar temps amb els amics

per Redacció, el 26 de gener de 2024 a les 06:00
Sabem que t'encanta passar temps amb les teves amistats. Són les persones que t'ajuden a desconnectar de tots els problemes i que et fan sentir estimat/da. I és que estar rodejat/da de la gent estimes té molts més beneficis dels que creus.

Com explica el nou informe de Global Council on Brain Health: "Passar temps amb amics és sorprenentment important per la salut cerebral a mesura que envellim". I sembla que el motiu és que l'humor, la confessió emocional i la connexió profunda que tens amb aquestes persones alleugen tota la tensió i les preocupacions que tens. Així doncs, t'ajuden a controlar l'estrès i la teva salut mental es veu molt beneficiada.


Tot i això, el temps que passes amb les teves amistats va disminuint amb el pas dels anys. Les teves prioritats canvien i prefereixes quedar-te descansant a casa amb la teva família abans que sortir amb els teus amics. Però cal anar amb compte perquè quan te'n vulguis adonar, t'hauràs distanciat de totes les teves amistats i et sentiràs sol/a.

Així doncs, com recomanen des d'AARP, "fes un esforç per comunicar-te amb els teus amics" i, si no et ve de gust veure'ls físicament, parla amb ells digitalment. L'objectiu és no perdre la relació i mantenir-los a la teva vida. I, si en algun moment et quedes sense cap amistat, no dubtis a buscar-ne de noves.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: