Karol G i Shakira unides en una cançó contra les seves exparelles?

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 06:00
Aquest 24 de febrer s'estrena 'Mañana sera bonito', el nou disc de la Karol G. Són moltes les persones que estan esperant el dia per poder escoltar "TQG", la cançó que canta juntament amb la Shakira, una altra de les artistes colombianes més conegudes mundialment.

Feia molt de temps que els seus fans demanaven la seva col·laboració, i l'espera els va fer arribar a pensar que potser les cantants no tenien una bona relació entre elles. Però aquest divendres demostraran que això no és així i que estan molt contentes de poder llançar una cançó juntes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)


La Karol G ha assegurat al mitjà 'New York Times' que a la Shakira li va encantar la lletra de la cançó, la qual cosa fa pensar que es pot tractar d'un tema de desamor. "Ella estava com 'oh deu meu, gràcies, els versos reflecteixen com em sento ara mateix'", va explicar l'artista.


De moment, cap de les dues ha volgut donar informació sobre la cançó, però la periodista del 'Telemundo', Andrea Meza, ha tingut accés al tema i ha pogut escoltar frases com: "Almenys amb mi, jo et mantenia maco" i "Tu sortint a buscar menjar a fora i jo pensant que era la monotonia".

Per tant, sembla que el tema pot estar ple d'indirectes cap a les seves conegudes exparelles, en Gerard Piqué i Anuel AA.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: