Claus per tenir un bon sexe

per Redacció, el 24 de febrer de 2023 a les 06:00
La clau per tenir un bon sexe no està en les postures que practiquem, sinó en el nostre comportament psicològic. Aspectes com la confiança i la comunicació són imprescindibles per gaudir del sexe. A continuació, t'expliquem les vuit claus per tenir un bon sexe:

 


Versió sense playbuzz
Atenció plena
Estar completament present en el sexe és fonamental per gaudir d'ell. És important que tots els sentits estiguin posats al 100% en l'experiència i deixar-se portar.

Sincronització
Hi ha parelles que tenen una sincronització innata i d'altres que l'aconsegueixen a mesura que es van coneixent. Estar sincronitzats significa sentir que aneu al mateix ritme, que la vostra respiració està sincronitzada, que fluïu i que aneu en la mateixa direcció.

Intimitat profunda
És molt difícil tenir un bon sexe amb algú a qui acabes de conèixer. La confiança et fa sentir còmode, et dona seguretat i et sents respectat/da i cuidat/da. Aquests són requisits bàsics per gaudir al màxim de l'experiència.

Comunicació
Com segurament ja saps, és molt important comunicar-te durant el sexe. No tinguis por a dir què vols i escolta el que vol l'altra persona. I, sobretot, no t'oblidis de la comunicació no verbal, ja que una mirada o una carícia pot dir moltes coses.

Autenticitat
Sentir-se lliure també és imprescindible per deixar-se portar i fluir. Així doncs, cal sentir-se amb la confiança suficient per no tenir por a ser un/a mateix/a.

Sentit de l'humor
El sexe mai és perfecte i a vegades ocorren situacions ridícules. És per això que s'ha de saber riure en certs moments i no convertir un moment en incòmode.

Vulnerabilitat
Mostrar-te tal com ets implica ser vulnerable, tant físicament com emocionalment. Al final, estàs nu/a davant una persona i li estàs entregant tot. El bon sexe és així, entregat i sense tabús.

Trascendència
La combinació dels 7 ingredients anteriors provoquen una sensació de felicitat difícil d'explicar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: