Existeix un Netflix gratuït on pots veure pelis sense pagar: com funciona

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 09:07
Si esteu a casa, us ve de gust mirar un peli, però no sabeu on buscar-la, la web de la qual us parlarem avui us pot ser molt útil. Es diu eFilm i és un servei gratuït creat per Infobibliotecas.

Aquesta pàgina, amb una aparença similar a Netflix o HBO, fa possible el préstec de pel·lícules als usuaris amb carnet de biblioteca. De moment, els territoris que ofereixen aquest servei de manera gratuïta són Catalunya, Astúries, Canàries, Euskadi, Madrid, Múrcia i Navarra.

 

Com funciona


 Primer de tot cal tenir el carnet de les biblioteques públiques catalanes. Si no el teniu, us el podeu fer de manera gratuïta a la biblioteca que us quedi més a prop.

 Un cop tingueu el carnet, heu de demanar accés a eFilm a la vostra biblioteca. Ho podeu fer de manera presencial, trucant o enviant un correu electrònic. 

 Amb el nom d'usuari i la contrasenya que us hagin donat, accediu a la web d'eFilm a Catalunya i registreu-vos.

 Quan ho hagueu fet, ja tindreu accés a tot el catàleg i l'únic que haureu de fer és seleccionar la pel·lícula que vulgueu veure.

 Un cop escollit el film, i seleccionat l'idioma, tindreu 72 hores per veure'l.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: