Així sona «Estic per tu», la nova cançó de Lal'Ba

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 09:32
Per fi tenim nova cançó de Lal'Ba! Es titula "Estic per tu" i és un avançament del seu àlbum debut "No hi ha dies dolents", que veurà la llum el 14 d'abril i que es presentarà al festival Strenes.

"Estic per tu" està produïda per Ferran López i Lluís Alcón i compta amb les mescles amb Roger Rodés, guanyador d'un Grammy llatí pel darrer disc de Nathy Peluso i col·laborador habitual de Shakira i Macaco entre d'altres.

La cançó -segur que us n'heu adonat- parteix d'un dels himnes de la popular cançó "Músic de carrer" dels Txarango, la qual han samplejat per crear una obra nova amb un so propi i original.

El videoclip ha estat dirigit per Lyona Ivanova, coneguda per ser la realitzadora d'artistes com: Love of Lesbian, Zahara, Sidonie i Aitana entre d'altres.

Durant el 2022 Lal'Ba ha publicat fins a cinc senzills, que acumulen milers de reproduccions a les plataformes digitals i que han comptat amb col·laboracions d'artistes de la talla d'Adrià Salas (la Pegatina), les Maluks (una de les bandes femenines més populars a l'escena valenciana) i Ariox (una de les cantautores emergents més interessants del bedroom pop català).

Com us dèiem, el 14 d'abril Lal'Ba estrenarà el seu esperat àlbum debut "No hi ha dies dolents", un disc que recull influències de gèneres diversos com el pop electrònic, la música urbana, els 80, Daft Punk i, fins i tot, una sardana bachata. La presentació de l'àlbum està prevista dins del festival Strenes a Girona el 22 d'abril, i el 13 de maig, al Strenes Urbana de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: