Nou descobriment científic sobre mida del penis

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 06:00
Un estudi liderat per Michael Eisenberg de la Universitat de Stanford ha descobert que la longitud mitjana del penis erecte ha augmentat un 24% en les últimes 3 dècades.

Aquest fet no només té conseqüències físiques, sinó que també compta amb implicacions significatives per a la salut reproductiva i el desenvolupament de la sexualitat. És per això que els investigadors volen investigar en profunditat les causes potencials d'aquest canvi.


Per arribar a aquesta conclusió, van reunir dades de 75 estudis duts a terme entre els anys 1942 i 2021. Sembla que les exposicions ambientals contaminants o l'increment dels estils de vida sedentaris poden haver generat aquests canvis en el camp de la reproducció humana. A més, el creixement del penis no és l'únic canvi que s'ha observat, sinó que també ha disminuït el recompte d'espermatozous i els nivells de testosterona.

Així doncs, els científics van confirmar que el fet que la longitud del penis erecte estigui augmentat pot ser degut a les pesticides o als elements d'higiene personal, ja que interactuen amb els sistemes hormonals. Al final, aquestes substàncies químiques actuen com a factors disruptius endocrins i existeixen en el nostre entorn i dieta.


En tot cas, els experts avisen que aquest canvi en el desenvolupament genital masculí és preocupant, perquè el sistema reproductiu és una de les peces més importants de la biologia humana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: