Així és com pots aconseguir descomptes per anar a PortAventura

per Redacció, el 23 de febrer de 2023 a les 06:00
No estiguis trist/a, que el Carnaval encara no ha acabat! Fins al 26 de març pots viure la seva màgia al PortAventura World i gaudir de l'alegria que malbaraten totes les desfilades i espectacles organitzats dins del Resort.

Si hi vas, hi trobaràs shows, carosses temàtiques, desfilades, batucades... Tot el que et demana el cos per viure un Carnaval inoblidable. I recorda que amb el Carnet Jove tens diferents descomptes i promocions que faran que t'estalviïs molts diners!




PROMOCIONS PACK JOVE

 
Aprofita els teus vals del PACK JOVE per anar als parcs de PortAventura World:

 3 vals de 2x1 en l'entrada per PortAventura Park
 1 val de 20€ de descompte en l'entrada per PortAventura Park + Ferrari Land 

Recorda que un cop hagis utilitzat tots els teus vals, podràs gaudir de més descomptes en l'entrada durant tot l'any, comprant l'entrada en línia o a taquilles tan sols ensenyant el teu Carnet Jove:

 35% en l'entrada d'Adult d'1 dia a PortAventura Park



Com pots accedir a la promoció:

 
Recorda, per poder accedir al descompte cal que siguis titular actiu d'un carnet jove de la Generalitat de Catalunya, i si l'acabes de sol·licitar, que ho hagis fet com a mínim 7 dies abans de fer la petició i/o compra de l'entrada. Pots comprovar que ets titular actiu fent el registre al web carnetjove.cat o a l'app "Carnet Jove CAT". Si hi pots accedir sense problemes, podràs fer la compra de l'entrada correctament.

Compra la teva entrada a través de la web de PortAventura World: gaudeix dels millors preus, entra directament al parc i molt més!

Per fer la compra correctament segueix les indicacions per obtenir el descompte:


1r.   Accedeix a la compra d'entrades a www.portaventuraworld.com.
2n.  Selecciona les entrades d'1 dia d'adult a PortAventura Park que hi vols accedir.
3r.   Introdueix el codi promocional: que trobaràs informat en cada VAL. 
4t.   Segueix les instruccions i s'aplicarà correctament el descompte en la compra de l'entrada.
5è.  Entra directament al parc sense passar per les taquilles.
6è.  Aquest codi només serà vàlid una vegada per cupó.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: