Logotip de Adolescents.cat

El truc per seguir compartint el compte de Netflix sense pagar més

per Redacció, el 23 de febrer de 2023 a les 06:00
Fa poc que Netflix ha decidit canviar la seva política i prohibir que persones que no resideixin al mateix domicili comparteixin comptes. Així doncs, tot aquell qui vulgui fer-ho haurà de pagar un extra de 5,99 euros al mes per cada subcompte.

Davant d'aquestes mesures, moltes persones han decidit cancel·lar la seva subscripció, d'altres s'han adherit als nous plans i alguns han buscat alternatives per poder seguir compartint el compte com havien fet fins ara. I és que sembla que la plataforma ha deixat fronts oberts.


Com que la idea és que només les persones que visquin a la mateixa casa consumeixin Netflix, la plataforma va demanar als usuaris que configuressin la seva ubicació principal. Tot i això, van aclarir que el podran continuar utilitzant fora de casa quan vagin de viatge, sigui canviant la ubicació principal o a través d'un codi d'accés.

Els usuaris, però, han trobat la manera que aquestes mesures no els afectin. I és que només es podia configurar la ubicació principal a través de l'app d'un televisor. Així doncs, l'alternativa és consumir Netflix a través d'un dispositiu mòbil o portàtil i compartir la imatge a la televisió, ja que d'aquesta manera no detectarà des d'on s'està veient.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: