Qui és la nova parella d'en Risto Mejide?

per Redacció, el 24 de febrer de 2023 a les 06:00
Quan en Risto Mejide i la Laura Escanes es van separar, van començar a aparèixer molts rumors que asseguraven que tots dos havien trobat l'amor.

La primera a fer-ho públic va ser la influencer, que actualment està sortint amb el cantant Álvaro de Luna. I ara, el periodista Abel Planelles ha confirmat que el presentador ha estat vist amb una jove per València. Sembla que la noia podria ser d'allà i que la seva relació és seriosa, ja que en Risto ha fet "follow", fins i tot, a l'Instagram de la seva mascota.


Després que el periodista fes pública la notícia al seu TikTok, molts li han preguntat la identitat de la noia i la seva edat. Encara no se sap el nom, ja que no és cap personatge públic, però sí que ha respost deixant clar que es tracta d'una "JOVE valenciana" i, per tant, tot apunta que té una edat similar a la seva exparella.
 
@abelplanelles La nueva ilusión de Risto Mejide 💥 #Viral #fyp #parati #foryou ♬ Flowers - Miley Cyrus

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: