Que se sap fins ara tragèdia de les bessones de 12 anys de Sallent

per Redacció, el 23 de febrer de 2023 a les 10:38
Els Mossos d'Esquadra apunten al suïcidi com a principal hipòtesi en el cas de les dues bessones de 12 anys que s'han precipitat des d'un tercer pis aquest dimarts, a Sallent, al Bages. Una ha perdut la vida i l'altra es troba en estat crític però estable, ingressada a l'hospital.

Tot i que no es pot descartar cap explicació dels fets, els Mossos no han trobat cap indici de criminalitat en el cas. Corroboren aquesta hipòtesi, entre altres indicis, les dues cartes de les nenes que ha trobat la policia.


Els Mossos d'Esquadra investiguen si les bessones patien assetjament escolar per motius transfòbics i xenòfobs, tot i que el Departament d'Educació diu que no es va detectar cap problema de bullying. Les nenes, però, rebien ajuda psicològica a l'institut per la seva situació familiar i social, i també eren ateses pel CSMIJ, el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil, de la Generalitat.  

La família ja feia dos o tres anys que s'havia instal·lat a Sallent, després de viure en altres localitats catalanes.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: