En Harry Styles i la Jennifer Aniston estan junts?

per Redacció, el 23 de febrer de 2023 a les 06:00
Cada cop són més forts els rumors d'una possible relació entre en Harry Styles i la Jennifer Aniston.

La seva amistat va sorgir després que l'actriu de Friends assistís a un dels concerts de la gira "Love on Tour" a principis de gener a Los Angeles. Segons expliquen des de The Mirror, la Jennifer Aniston va quedar fascinada al conèixer-lo i va assegurar que té tot el que busca en un home: "que sigui exitós, intel·lectual, nerviós i més genial que quasi qualsevol altra persona".


A més, diuen que "la Jenn havia estat bromejant amb amics sobre amb qui podria ajuntar-se a continuació i es va parlar d'en Harry". I és que sembla que va ser ella qui va decidir començar a parlar amb ell a través de missatges.

Tot i que sembla que va ser l'actriu qui va estar interessada en ell, en realitat l'any 2020 en Harry va confessar a la presentadora Ellen DeGeneres que la Jenn era el seu etern crush i que va ser el seu primer amor de la infància.


En tot cas, és possible que el que realment els unís és el fet que l'actriu presencies un dels moments més vergonyosos que ha viscut en Harry en directe: que se li trenquessin els pantalons en mig d'una actuació.
 
Fins al moment, però, només són rumors i cap dels dos ha donat cap indici real de què estiguin junts.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: