Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat entre Selena Gomez, Taylor Swift i Hailey Bieber?

per Redacció, el 24 de febrer de 2023 a les 06:00
Hailey Bieber va tenir comportaments gens adequats en un passat. Així ho confirma un viral vídeo de TikTok que mostra com la model, a una entrega de premis de fa 10 anys, posava cara de fàstic i feia un gest de com si anés a vomitar quan escoltava el nom de la Taylor Swift.

En el vídeo apareix la Hailey al costat del raper Method Man. S'observa que quan aquest fa referència a la Taylor Swift", la model té una actitud de menyspreu cap a la cantant.


L'usuària que ha compartit el moment ha escrit: "Aquesta és la veritable Hailey Bieber"
El vídeo ha arribat a Twitter i la Selena Gómez ha respost amb un tweet defensant la Taylor i dient: "Ho sento molt, és la meva millor amiga i continua sent una de les millors de la indústria".

 

Com sempre, hi ha hagut molt debat a les xarxes socials i s'ha tornat a generar polèmica. Potser és per això que la Selena ha anunciat que marxa durant un temps d'algunes plataformes socials perquè vol "descansar". "Tinc 30 anys, sóc massa gran per tot això", ha dit la cantant.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: