El viral vídeo d'una noia que assegura que la seva mare va ser àvia als 22 anys

per Redacció, el 27 de febrer de 2023 a les 06:00
Keren Canelón és una tiktoker veneçolana que acumula més de 900.000 seguidors pels curiosos vídeos que publica.

Els seus seguidors estan molt confosos, ja que ha publicat un vídeo on apareix un nadó de 2 mesos, una nena d'11 anys (germana gran), ella mateixa (mare) i una dona de 33 anys (avià). Segons el vídeo, doncs, tant ella com la seva mare es van quedar embarassades amb 11 anys.

 
@heykeren8 Ya dejen de criticarnos por ser madres tan jovenes y mejor sigannos en nuestro ig. ✨ 🥰 heykeren__ #mamaehija #mamasjovenes #mamassexis😁😁 #mamitas ♬ son original - amel_kci 🧚

Tot i que molta gent dubta de si el que diu és veritat o no, la Keren anteriorment havia publicat vídeos explicant la seva experiència sent mare als 11 anys amb un nòvio 5 anys més gran que ella. Sempre ha destacat que, tot i ser molt joves, eren molt responsables i molt bons pares.


Molts dels seus seguidors, però, creuen que totes les persones que apareixen en el vídeo són, en realitat, les germanes de la Keren. A més, ella mateixa té publicat un vídeo on apareix amb la noia que segons ella és la seva mare amb el text: "La meva germana i jo".
 
@heykeren8 Etiqueta a tu herman@ #fyp #hermanas #xyzbca #sinsenossihayparaiso2 #sinseno ♬ sonido original - pedrodazatv

En un altre vídeo la Keren dona a entendre que es va quedar embarassada amb 15 anys i no amb 11, com afirmava abans.
 
@heykeren8 Felizmente mamá joven ✨ #mamajovencheck👧 #mamaprimeriza #mamajoven ♬ sonido original - Lamarizon

Finalment, la tiktoker ha explicat que ella no és àvia als 22 anys i que la seva filla gran no ha tingut cap filla. A més, apareix el seu marit demanant respecte i que no treguin les coses de context.
 
@heykeren8 Dejen de inventar e informense bien #parati ♬ sonido original - Keren Canelón

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: