Per què la Comissió Europea ha prohibit l'ús de TikTok a tots els seus treballadors?

per Redacció, el 27 de febrer de 2023 a les 06:00
La Comissió Europea ha prohibit als seus treballadors tenir TikTok per tal de protegir la seva seguretat.

Segons ha explicat un funcionari del comissariat a Politico, el passat dijous van rebre un correu on se'ls demanava que eliminessin l'app de TikTok dels seus dispositius electrònics oficials i també dels personals, en el cas de tenir alguna aplicació instal·lada relacionada amb la feina.


El motiu d'aquestes mesures és que a principis de novembre TikTok va admetre que alguns dels seus empleats amb seu a la Xina podien accedir a dades dels seus usuaris d'Europa. És per això que la Comissió Europa ha decidit imposar mesures estrictes de ciberseguretat per garantir que el personal estigui ben protegit davant l'augment d'amenaces i incidents cibernètiques, segons han explicat els portaveus Eric Mamer i Sonya Gospodinova.
 
La preocupació per l'espionatge ha anat en augment i és per això que s'estan prenent aquestes mesures. Als Països Baixos, per exemple, van restringir l'ús de TikTok i ara estan considerant l'opció de prohibir-lo.

El desembre passat, als Estats Units també van prohibir l'ús de la plataforma a tots els dispositius del govern per temor d'espionatge de la Xina. I a l'agost el Parlament Britànic va tancar el seu compte de TikTok perquè els seus diputats es van mostrar preocupats per l'ús que podria fer el propietari xinès ByteDance de les dades de la xarxa social.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: