Per què aquest famós actor d'Euphoria està sent buscat per la policia?

per Redacció, el 24 de febrer de 2023 a les 06:00
Angus Cloud, l'actor d'Euphoria que interpreta a Fezco, està sent buscat per la policia de Califòrnia després d'haver-se vist implicat en un accident el passat 14 de febrer.

Com explica el mitjà americà TMZ, l'actor podria estar implicat en un xoc entre dos cotxes a Marina del Rey, una localitat de Los Àngeles. Pel que sembla, l'actor anava acompanyat per un altre home quan es van produir els fets i ràpidament es va fugar.


Segons afirma el mateix mitjà, el cotxe afectat ha patit destrosses i ha quedat totalment ratllat. A més, segons un testimoni, un dels ocupants del vehicle va patir lesions a les cames i els braços.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)


Tot i això, l'actor encara no és considerat sospitós de cap fet, però la seva fuga indica que la seva participació és molt probable. Per aquest motiu la policia l'està buscant i procedirà a interrogar-lo. Si és culpable, estaríem davant d'un "hit-and-run" (atropellament amb fuga), el qual és considerat un delicte greu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: