Logotip de Adolescents.cat

Troben esquarterada la influencer de 28 anys Abby Choi

per Redacció, el 27 de febrer de 2023 a les 10:20
La policia de Hong Kong ha trobat parts del cos esquarterat de la influencer xinesa de 28 anys Abby Choi, desapareguda dimecres passat.

Segons el cap de la policia de Hong Kong, Alan Chung, els motius de l'assassinat serien econòmics la fortuna de la model està valorada en desenes de milers de dòlars-, tot i que de moments hi ha diverses hipòtesis obertes.


Els principals sospitosos són la família política de la influencer. De fet, la policia ha detingut l'exmarit d'Abby Choi, a qui van arrestar quan intentava fugir de la ciutat en vaixell, i els seus pares i germà -exsogres i excunyat de la model-.

L'últim que va veure la influencer amb vida hauria estat justament el germà de la seva exparella, ara detingut, el qual li feia de xofer.


El cos de la influencer es va trobar a una casa llogada per l'exsogre de la víctima. Dins l'edifici no hi havia cap moble, cosa que fa pensar a la policia que la volien només per desfer-se del cos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: