7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de març de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Fa molt de temps que parlo amb un noi i sempre volia esperar-me a perdre la virginitat amb ell. El què passa és que un dia a l'institut vaig anar al lavabo i hi havia un noi que em posa molt. Segons ell és hetero, però no sé com vaig acabar menjant-li la polla i es va córrer en la meva boca, també em va follar pel cul. No sé com sentir-me perquè el primer cop mai s'oblida, i va ser amb un "hetero" i als lavabos de l'Insti. Encara em parlo amb aquell noi i ens veurem, però crec que em penedeixo de no haver esperat.

Noia, 17 anys
Aquest any faré 18 anys i sento que no he pogut viure la meva adolescència com hauria volgut. Mai he tingut ni nòvio ni nòvia, mai m'han fet un petó ni m'he liat. Tampoc he begut alcohol, tot i que no en tinc ganes. Vaig passar uns anys difícils durant els inicis d'aquesta, i sento que m'han perjudicat bastant en com actuo. Tinc por de, en un futur, no trobar a una persona per viure la meva vida, i, tot i que sé que encara estic a anys llum a estar preparada, és una cosa que em té preocupada.

Noia, 15 anys
Hi ha un noi de classe que he conegut aquest any que té un somriure preciós i és guapíssim. Al principi me'l van posar al cantó i no parlàvem perquè jo no sabia què dir-li, però ara quasi cada dia parlem i avui en mig de classe ens hem començat a "vacil·lar" i després m'ha picat l'ullet. Haig de dir que ha sigut la cosa més atractiva que he vist en tots els nois que conec i ara em fa por que m'agradi perquè jo estic molt bé sola i no vull imaginar-me res ni fer-me il·lusions perquè sé que no passarà i estic bé com estic, però m'agrada molt mirar-lo, fer contacte visual amb ell i que em faci riure...

Noi, 16 anys
De festa a casa d'una amiga hi havia una noia que em posava molt calent, però que tenia un nòvio bisexual. Em vaig liar amb ell per poder-me apropar a ella i al final vam acabar follant els tres al sofà.

Noia, 15 anys
Hi ha un noi de la meva classe que em mola. Sempre intento parlar amb ells, o fer coses, com robar-li l'estoig de la taula perquè es fixi en mi. La cosa més curiosa és que aquest enamorament ja el porto des de l'any passat, i tot va començar perquè ens deien que érem nòvios. De moment ningú sap que m'agrada, i em fa vergonya explicar-ho.

Noi, 17 anys
Un dia estava a casa amb els meus pares dormint i de cop em vaig posar molt calent, vaig acabar follant amb el coixí ara té un forat molt gran.

Noia, 18 anys
El meu ex em va tallar fa més o menys un mes. Vam acabar de "bones maneres", però ara el veig cada dia a classe i està super amable i carinyós amb tothom i molt borde amb mi. A mi em fa molt mal això, ja que encara l'estimo, vaig acceptar tenir una relació d'amics, però no vull que em faci cara de fàstic i estigui borde.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: