5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 4 de març de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Un talp pot cavar un túnel de 300 peus de llarg en només una nit.

Els dofins dormen amb un ull obert. Això és perquè han de mantenir la meitat del seu cervell “despert” per poder respirar -i no morir mentre dormen.

Els experts asseguren que no és possible roncar i somiar alhora.

Els ulls de les abelles tenen un cert tipus de pèl que els permet identificar algunes plantes i altres abelles. Es creu que els pèls detecten la direcció del vent, de manera que l'insecte es pot mantenir en rumb en condicions de vent i ajudar-lo a navegar.

L’elefant és l’animal terrestre més gran del planeta, amb un pes de fins a 6 tones i de 3,5 metres d’alçada. Al ser tan pesat, no poden saltar, ja que no tenen elasticitat per aixecar les quatre potes alhora.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: