Els Mossos demanen ajuda per trobar dos joves desapareguts a Catalunya aquest febrer

per Redacció, el 28 de febrer de 2023 a les 09:35
Crit d'ajuda dels Mossos d’Esquadra per trobar una menor desapareguda. La policia catalana ha informat de la desaparició d'una jove el passat 20 de febrer a Lliçà d’Amunt (el Vallès Oriental). L'adolescent es diu Sofia, té 15 anys i l’última vegada que se la va veure duia un xandall blanc. La policia ha fet una crida a la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials per trobar-la.
 

Paral·lelament, els Mossos també han demanat ajuda per trobar el David, un noi de 21 anys desaparegut aquest dilluns a Barcelona, a la zona de Diagonal Mar. Si algú té qualsevol informació, que truqui el 112.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: