En Rauw Alejandro explica com es va enamorar de la Rosalía

per Redacció, el 28 de febrer de 2023 a les 06:00
La Rosalía i en Rauw Alejandro mai han tingut cap problema en parlar del seu amor. Sempre s'han mostrat molt enamorats i recentment el cantant ha explicat com es va adonar de l'amor que sentia per ella.

Com va confessar a El Español, és una cosa que no es pot explicar. "Jo ho vaig saber amb ella perquè... Mira, quan tu veus a aquella persona se't rebolca l'estómac, el cor se t'accelera una mica, entens? Et tornes una mica maldestre", va dir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


I és que tot i tenir les agendes molt atapeïdes sempre troben temps per estar junts i per aprendre l'un de l'altre. "Ens complementem. De la Rosalía no aprenc només com a artista: aprenc d'ella com a dona, com a parella. És increïble, ens va súper cabró i d'això es tracta, de buscar aquesta persona que et sumi, que et vulgui veure bé, que et vulgui veure créixer i que el teu potencial t'ajudi a desenvolupar-lo", va explicar.


A més, les seves maneres de treballar són molt diferents i això els permet trobar un equilibri: "Ella és una màquina de treball. No para, és molt robot, molt disciplinada. Jo soc com més 'okey, keep calm', soc una mica més calmat. Ens intercanviem una mica les coses. Jo li dic 't'has de relaxar una mica més' i ella em diu alhora 'doncs tu no has de relaxar-te tant i aplicar-te més'".

Pel que fa al futur, tenen clar que seguiran junts i en Rauw no descarta tenir fills. "Poder deixar el meu llegat a la meva família, què sé jo, als meus fills i als meus futurs nets, i explicar-los les meves històries i veure'ls créixer i ajudar-los a ser algú a la vida. Sí que ho veig en els meus plans. No sé quan, però sí que ho veig".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: