La foto que confirma que la germana de la Rosalía està sortint amb aquest famós cantant

per Redacció, el 1 de març de 2023 a les 06:00
Fa mesos que es rumoreja que la germana de la Rosalía, la Pilar, està sortint amb en Diego Ibáñez, cantant del grup Carolina Durante.

Les germanes estan molt unides i se les ha pogut veure juntes en moltes ocasions, gaudint i viatjant. De fet, va ser durant un viatge de la Rosalía a París quan van sortir a la llum les primeres imatges de la possible parella.

 
Els rumors es van anar estenent fins aquest dilluns 27 de febrer, quan la Rosalía va publicar un carrusel de fotos on es pot veure a la seva germana amb una actitud molt afectuosa amb el cantant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


Així doncs, ha estat la cantant l'encarregada de confirmar la relació de la seva germana. I, tot i que molts ja s'ho esperaven, les reaccions a les xarxes socials no s'han fet esperar, ja que l'Amaia també va estar sortint amb l'artista.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: