Així és el simulador de petons, l'estrany dispositiu que s'està posant de moda

per Redacció, el 1 de març de 2023 a les 06:00
El mercat xinès ha posat a la venda un producte que farà més fàcils les relacions a distància. Es tracta del "Remote Kiss", és a dir, un simulador de petons que permet que dues persones es petonegin en la distància.

El producte està disponible des de fa temps, però ha començat a guanyar popularitat arran de la promoció de diversos influencers, que han mostrat el seu ús a través de les xarxes socials.

 

Com es pot observar, són uns llavis amb sensors a pressió de silicona tova que simulen un petó real. El seu ús molt senzill, ja que només cal col·locar-lo al port de càrrega del mòbil. A través d'una app connectada a un altre dispositiu mòbil i amb el consentiment d'ambdues parts és possible realitzar el petó a distància.

El "Remote Kiss" és ideal per les relacions a distància i també per aquells desconeguts que volen fer-se petons entre si. L'inventor és un jove estudiant xinès que va crear el producte per un projecte universitari, ja que en aquell moment tenia una relació a distància amb la seva novia i es va inspirar en la seva situació personal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: