La pròxima col·laboració de Shakira serà amb aquest famós cantant espanyol?

per Redacció, el 2 de març de 2023 a les 06:00
Després del gran èxit que va tenir la seva sessió amb BZRP, Quevedo ho està petant amb Playa del Inglés, la seva nova cançó amb Myke Towers.

Per promocionar el seu nou tema va assistir a una entrevista amb Nude Project, on ha donat algunes dades que han fet pensar als seus seguidors que està preparant un tema amb la Shakira. I és que durant l'entrevista ha confessat que la colombiana es troba entre els seus contactes mòbils i que és la persona més top de la seva agenda.

 
@abeljimeneez_ #parati #fyp #fypシ #entrevista #quevedo #viral #nudeproject #musica ♬ sonido original - abeel👹

Tot i que no hi ha cap prova que confirmi que en Quevedo i la Shakira estan pensant a fer una col·laboració, els seus fans s'han mostrat molt il·lusionats amb la idea. Per ara podem gaudir de "TQG", la cançó de la colombiana amb la Karol G i del nou tema del madrileny.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: