La reacció de Miley Cyrus a la polèmica entre Selena Gomez, Hailey Bieber i la Kylie Jenner

per Redacció, el 2 de març de 2023 a les 06:00
La relació entre la Selena Gomez i la Hailey Bieber mai ha estat bona. Malgrat els seus intents de reconciliació, sempre hi ha algun motiu que els fa impossible tenir una amistat.

Recentment, va sortir a la llum un vídeo on la Hailey es burlava de la Taylor Swift, millor amiga de la Selena Gomez. Com era d'esperar, la cantant i actriu es va posicionar a favor de la seva amiga amb un tweet on deixava clar que per a ella la Taylor "és i continua sent una de les millors".

 

Però aquesta polèmica no ha quedat aquí, sinó que s'hi ha sumat la Miley Cyrus i ha deixat de seguir a la Hailey Bieber i la Kylie Jenner a Instagram. Les dues models tenen fama de ser unes "falses" i la Miley ha dit més d'un cop que a la seva vida tenia moltes persones així i que intentaven utilitzar-la.
 
Això ha passat poc després que es filtressin imatges conceptuals per les diferents cançons del seu nou àlbum i que aparegués el nom de la Selena. I és que les dues artistes són amigues i companyes des dels seus inicis a Disney i en aquests moments la seva amistat ha demostrat ser més forta que mai.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: