Cinc menors detinguts per una agressió sexual a una companya de classe a Rubí

per Redacció, el 2 de març de 2023 a les 12:12
Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc menors d'edat per l'agressió sexual a una companya de classe, a Rubí. L'assalt, segons publica El País, s'hauria produït en un canvi de classe i amb un professor a l'aula, que no es va adonar de res del que passava. Quatre dels menors detinguts tenen 14 anys i el cinquè en té 17, la mateixa edat que la jove assaltada a classe. La seva mare ha estat qui ha denunciat els fets als Mossos.

Segons el seu relat, els nois haurien rodejat la menor d'edat aprofitant un canvi d'aules entre dos grups de 3r d'ESO que comparteixen assignatura. Tot segons el que ha explicat ella, la seva filla va ser rodejada pels cinc nois, que la van tirar a terrar i diversos van aproximar els seus genitals a la cara simulant una fel·lació. Diversos testimonis corroborarien el fet que un professor estava a dins de l'aula quan va passar això, però no es va adonar de la situació.


La jove, quan va intentar desfer-se d'ells, va ser colpejada per un dels cinc agressors sexuals, que la va tornar a tirar a terra. Ara per ara, la investigació segueix el seu curs després de la detenció dels menors per part dels Mossos. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: