Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós cantant para el seu concert perquè una parella es demani matrimoni

per Redacció, el 3 de març de 2023 a les 06:00
Demanar-li matrimoni a la persona que estimes és un dels moments més macos que viuràs mai i és per això que moltes persones escullen el concert del seu artista preferit per fer-ho.

En Harry Styles va poder viure-ho en la seva pròpia pell al concert que va donar a Melbourne, on una noia va mostrar una pancarta a l'artista que deia el següent: "Ajuda'm a fer que el meu nòvio em demani matrimoni". Quan el cantant va llegir el text, va parar el concert i va fer tot el possible per fer realitat el que la fan li estava demanant.


La protagonista de la història es deia Connie i el seu nòvio Stevan. "Stevan sona com el noi més amable de la història", va dir en Harry. I abans de procedir, va llegir el text en veu alta i va preguntar-li al noi com se sentia al respecte. En veure que estava disposat a demanar matrimoni a la seva novia, va decidir passar-li un micròfon (amb la condició que no se'l quedessin) i va succeir el gran moment.
 
@kalindaturner CONGRATULATIONS CONNIE AND STEVEN!! So glad I recorded the whole thing ❤️❤️ #harrystyles #hslot2023 #hslot #hslotmelbourne #harrystylesmelbourne #harrystylesproposal #harrystylestalking #harrystylesengaged #willyoumarryme #concertproposal #hslotaustralia #harrystyleloveontour #harrystylesloveontour2023 #thisisafamilyshow #orisit #loveisintheair #harrystylesworldtour #harrystyleslove #proposalgoals ♬ original sound - Kalinda Turner

Molts dels fans que van assistir al concert han compartit el màgic moment a les xarxes socials. En els vídeos es pot veure com en Harry Styles apareix molt emocionat en veure que tot estava sortint perfecte i que la parella havia escollit el seu concert per fer aquest pas tan important.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: