Qui és la nova parella de la Dua Lipa?

per Redacció, el 3 de març de 2023 a les 06:00
Dua Lipa és una de les artistes internacionals més conegudes. Té milions de fans repartits per tot el món i tots estaven esperant conèixer la identitat de l'home que li ha robat el cor.

La cantant sempre intenta no desvelar detalls sobre la seva vida sentimental, però aquesta vegada va escollir un esdeveniment molt especial per aparèixer per primera vegada de la mà de la seva parella: La Setmana de la Moda de París.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Romain Gavras és la nova parella de l'artista i és l'ex de la interpreta Rita Ora. És per aquest motiu que la parella va decidir dur la seva relació en secret i així cuidar el seu vincle. I és que segons informen algunes persones properes a l'artista, està molt feliç amb el seu present sentimental laboral.


Qui és Romain Gavras?


És fill del director de cinema Costa Gavras i treballa a la indústria musical. Ha tingut l'oportunitat de dur a terme projectes audiovisuals amb artistes com Jay-Z.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: