Denuncien la infermera que s'ha fet viral amb un vídeo contra el català: què ha passat?

per Redacció, el 3 de març de 2023 a les 08:38
El Departament de Salut expedientarà les infermeres de la Vall d'Hebron que es van riure i queixar de necessitar el C1 de català per presentar-se a les oposicions en un vídeo viral a Tiktok. 

La Vall d'Hebron també ha reaccionat ràpidament a la polèmica. Ha assegurat que investigarà el vídeo perquè no pot tolerar, textualment, que "dins les seves instal·lacions, en horari laboral i amb l’uniforme de la institució es facin vídeos que no tenen a veure amb l’activitat assistencial". L'entitat també ha volgut subratllar que les treballadores "no representen la institució ni el centre”. Qui finalment s'ha sumat a l'ofensiva és Plataforma per la Llengua que denunciarà la infermera protagonista del vídeo.


Concretament, en el polèmic vídeo, la noia surt acompanyada amb dues treballadores més de l'hospital. Totes tres són de fora de Catalunya: venen a treballar des de Granada, Cadis i Sant Sebastià. El que més ha indignat els usuaris i usuàries de les xarxes socials és que la infermera que protagonitza el vídeo menysté el català i assegura "no entendre" perquè l'ha d'estudiar per presentar-se a unes oposicions a Catalunya. 

 
Diverses cares conegudes, com ara Carlos Cuevas, han volgut reaccionar a la polèmica mostrant la seva indignació:
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: