Crea un grup de WhatsApp amb els seus ex per saber com és com a novia i aquest és el resultat

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 06:00
Leti, una usuària de TikTok, ha decidit crear un grup amb les seves exparelles per demanar-los com va ser la seva experiència sortint amb ella.

L'objectiu del grup era que els tres ex (Leo, Pablo i Juan) diguessin les coses bones i dolentes d'estar amb ella per així contribuir al seu creixement personal. "Sé que amb alguns de vosaltres tenim mala relació, però em fa falta per a la meva evolució personal saber què és el que més t'ha agradat de mi, el que menys i per què, gràcies".

 
@valentina_slq Que ilusion , pero miedo de las respuestas ❤️😂 #ex #humor ♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

@valentina_slq no només va tenir la idea de crear el grup, sinó també de publicar-ho al seu TikTok. Entre totes les notes de veu que envia per justificar la creació del grup, en trobem una que diu: "Quina millor idea que preguntar als teus ex què has de millorar de tu mateix. A més, sé que soc una persona increïble i que us fa molta il·lusió tornar-me a parlar. Un petó, us estimo i moltes gràcies per contestar-me".


Als nois, però, no els hi va semblar tan bona idea. En Pablo va escriure el següent: "No em fotis... Leti, si us plau... Me'n vaig d'aquest grup de bojos" i en Leo va mostrar indignació al ser comparat amb els altres. En Juan, en canvi, va ser l'únic que va decidir respondre amb una mica d'humor: "Com soc l'únic graciós d'aquest grup contestaré: estar amb la Leti és una experiència bastant rara perquè  li agrada més Disney que el seu nòvio. Però el millor és que mai et posarà les banyes, o potser amb Mickey Mouse".
 
@valentina_slq Respuesta a @Ariam niebla #humor ♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

El vídeo ha tingut molta repercussió i s'ha omplert de comentaris com "Ni la Shakira es va atrevir amb tant" o "Milloe que els hi haguessis enviat un formulari de Google".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: