La polèmica de l'última foto de la Hailey Bieber

per Redacció, el 3 de març de 2023 a les 06:00
La tensió entre la Selena Gomez i la Hailey Bieber ha augmentat molt aquests últims dies. 

Com probablement ja sabràs, recentment es va viralitzar un vídeo on apareix la Hailey burlant-se de la Taylor Swift, la millor amiga de la Selena Gomez. La cantant i actriu sempre s'ha mostrat molt unida a ella i és per això que va publicar un tweet defensant-la.


Pocs dies més tard, la Selena va publicar una història a Instagram on mostrava les seves celles i es queixava de què li havien quedat massa primes i que es veia estranya. Poc després, la Kylie Jenner va publicar una història amb una foto feta a l'alçada de les seves celles i posava: "Això ha estat un accident?". Més tard, la model va publicar una captura de pantalla d'una videotrucada amb la Hailey Bieber on clarament s'estaven rient de la situació.

Però aquesta controvèrsia no va quedar aquí. Ahir la Hailey va publicar un post a Instagram felicitant en Justin Bieber, el seu marit, i els fans de la seva exparella van generar un debat.

 

En el post, la Hailey li deia a en Justin: "Els 29 mai no es van veure tan bé. Feliç aniversari al meu millor amic! Les paraules no podrien resumir tot allò que encarnes. Per més alegria, més viatges, menjar deliciós, aventures, més pau, diversió i, sobretot, més amor". Però la bonica felicitació es va convertir en un malson quan milers de fans de la Selena Gomez van començar a comentar "Team Selena" i "Free Justin" a la publicació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: