Què està passant amb aquest tres influencers i per què es parla d'infidelitat?

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 09:32
Blanca Pombo, la cosina petita de María Pombo, s'ha convertit en el centre dels rumors a TikTok. El motiu? La ruptura amb la seva exparella Tito Navarro.

Primer, una mica de context. La Blanca i el Tito van començar a sortir fa més d'un any. Tots dos mostraven la seva relació a través de les xarxes socials publicant moments del seu dia a dia...De fet, l'últim vídeo que van publicar junts és de fa només unes setmanes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Pombo (@blancapombo)


És per aquest motiu que a molta gent li ha sorprès veure el Tito amb la influencer Roxana Zurdo, amb qui ha passat un cap de setmana a la neu. Segons ha explicat ella mateixa després de rebre desenes de comentaris, el Tito i la Blanca ja no estan junts, i per tant ell és completament lliure de fer el que vulgui.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Zurdo (@roxanazurdo)


I no només això. La Roxana Zurdo també ha donat a entendre que no va ser el Tito qui va enganyar la Blanca -com molts diuen- sinó que va ser ella qui li va ser infidel. I és que la influencer ha fet like a diversos comentaris on els usuaris preguntaven si ho havien deixat perquè la Blanca se n'havia anat amb un altre noi.

 
@abelplanelles Seguimos con el tema de Blanca Pombo, Tito y Roxana #viral #fyp #parati #foryou ♬ TQG - KAROL G & Shakira




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: